Onze vrijwilligers staan voor u klaar

De Sluis kan dankzij haar brede vrijwilligersnetwerk steun bieden binnen het Justitieel Complex Zaanstad en na detentie ook daarbuiten.

Onze hulp kan worden ingeroepen door gedetineerden, maar ook – juist – door familie en partners, die soms met veel vragen zitten en niet weten waar ze daarmee terecht kunnen.

Wij verwijzen zo nodig door

De Sluis brengt deze verbinding tussen partijen tot stand. Daarbij is het noodzakelijk om te weten van wie de vraag of het bericht komt en voor wie dit bestemd is. Namelijk van de gedetineerde (bijvoorbeeld via het re-integratiecentrum (RIC) of de geestelijk verzorger), de familie of derden, dan wel van professionals en of ketenpartners. Vermeld u dat in het contactformulier.

Wanneer u het contactformulier invult en verstuurt, dan zorgt De Sluis ervoor dat uw vraag of bericht snel in behandeling wordt genomen. Zo mogelijk binnen enkele dagen krijgt u van ons telefonisch of per e-mail een reactie. Let op: de onderwerpen kunnen alleen over ons vrijwilligerswerk gaan en niet over interne aangelegenheden binnen gevangenis. Daar staan wij buiten.

Het contactformulier kan dus zowel door de gedetineerde, als door de familie/partner worden ingevuld. Vul – als dat mogelijk is – alle vakjes in.

 

Anders contact opnemen?

Wilt u liever schriftelijk, digitaal of telefonisch contact, dat kan ook:

Ons postadres is: DSG “De Sluis”
Nieuwe Herengracht 18
1018 DP Amsterdam
E-mail: info@dsgdesluis.nl
Telefoon: 0642041309

Ik zoek hulp

 

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  • * = verplichte velden

contact-opnemen

aanmelden-nieuwsbrief